SAMENWERKINGEN

by Lauren Amsteram is erg trots op haar samenwerkingen  met coole bedrijven en creatieve illustrators. Van museum de Hermitage tot aan make-up merk L'oréal en illustrator Aniek Bartels.
Wendy Magazine x by Lauren Amsterdam
Het magazine Wendy begin 2017 ging een samenwerking met het Amsterdamse label aan, zo kregen consumenten een Happy Bag bij het kopen van een Wendy Ibiza Zomer Editie.
 
 L'Oréal x Etos x by Lauren Amsterdam
Al snel volgden L'Oréal en Etos, bij aanschaf van twee L'Oréal producten kregen klanten een Happy Bag, speciaal ontworpen voor deze actie.  
De Hermitage Amsterdam
Museum de Hemitage liet door designer en owner van by Lauren Amsterdam, Lauren Sterk, haar eigen Happy Bags ontwerpen! De leuke clutches en rugzakken waren te koop in de museum shop.
Goodie Goodness
Goodie Goodness helpt je nieuwe producten te ontdekken van opkomende ontwerpers en creatieve bedrijven. Elke maand versturen ze  je een zorgvuldig samengestelde box vol met bijzondere producten die met liefde zijn gemaakt. Begin 2018 zat de box vol leuke "goodies" van by Lauren Amsterdam. Een Happy Bag, paar oorbellen en een leuke bijpassene postcard.
Aniek Bartels
Aniek is een illustrator en designer waar we de afgelopen maanden hebben mee samengewerkt.  Bij deze samenwerking hebben we twee van te gekke illustraties van Aniek geprint op onze Happy Bags, een perfecte match!