OVER ONS

by Lauren Amsterdam is het lifestyle merk dat unieke, originele lifestyle items ontwerpt en is opgericht in 2014 door Lauren Sterk. Met onze mooie items toveren we graag een glimlach op je gezicht. Of het nou een superleuke Happy Bag met springende tijgers is, of een stel stylish oorbellen… met by Lauren ontwerpen we ’t voor jou, je vrienden en voor je kinderen.

 

Van Bangkok tot Parijs en Ho Chi Minh City tot Barcelona, ik reis de hele wereld over om m’n collectie samen te stellen. Zo vind ik precies die lifestyle items die jouw dag net ietsje beter maken. Je glimlach voor de spiegel net ietsje sneller tevoorschijn komt en je cadeautje net iets origineler maakt. Alle items die we ontwerpen zijn uniek. Het komt niet van een grote fabriek of standaard leverancier maar juist uit kleine ateliers en familiebedrijven. 

Ik vind het leuk om samen te werken met andere ontwerpers en gave merken en ik heb met veel plezier samengewerkt met verschillende partners als De Hermitage in Amsterdam, cosmeticamerk L’Oréal and WENDY Magazine.

Alles kan je vinden op onze site en we liggen ook bij meer en meer andere bijzondere winkels in Nederland bijvoorbeeld de Poush Conceptstores in Noordwijk, Wassenaar, en Den Haag en Mint Mini Mall in Amsterdam. Voor meer inspiratie bekijk mijn Facebook en Instagram. Ik hoop dat je geniet van mijn everyday originals, op welke manier dan ook, waar dan ook en met wie dan ook.

 

Have a great day!

Lauren